Workshops
YEHHHHH......

Er staan weer een aantal workshops gepland!!!!
Wanneer, hoe laat en wat kan je terug vinden op 
mijn facebook pagina


Workshops @ my home

Tijdens een workshop  bij mij thuis krijg je instructie hoe je leuke kaarten of projecten kunt maken. Zeker erg leuk voor mensen die niet zo creatief zijn of mensen die een leuke hobby zoeken.
Ook leer ik je leuke tips en trucs maar ook tips en trucs van jullie zijn van harte welkom.
Maar hoofdzakelijk is de gezelligheid onder elkaar tijdens een workshop met een lekker kopje thee/koffie met iets lekkers erbij, erg belangrijk.

Ik kan maximaal 4 personen kwijt bij mij thuis.
3.50 euro per persoon


 creatief-stempelen@hotmail.com


Vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief!! Zodra er datums gepland staan, dan ontvang je hier over bericht via de mail.


Informatief:

Uiteraard sta ik open voor allerlei vragen die ik zo goed mogelijk probeer te beantwoorden. Het kan zeker mogelijk zijn dat ik niet overal een antwoord op heb, maar ik zal dan mijn best doen om het antwoord te achter halen voor je.
Je kan altijd mij hier voor bellen, mailen of langskomen.Bestellen:

Wanneer je bekend bent met Stampin’Up! en je wilt een bestelling plaatsen,  hou dan de groepsbestel datum hier op mijn weblog in de gaten. Voor deze datum wil ik jouw bestelling en het geld in huis hebben. Dat kan via de mail of langs komen.

Wanneer je mee doet aan deze groepsbestelling en je besteld voor minimaal  50 euro dan hoeft je geen verzendkosten te betalen. Je kunt jouw bestelling dan bij mij thuis op halen.
Wil je jouw bestelling direct naar jouw huis laten verzenden, dan zitten er verzendkosten aan van 4.95 euro


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen