Workshops
Er zijn nog geen datums gepland i.v.m verhuizing. 
Voor meer informatie kan je mailen naar:
 creatief-stempelen@hotmail.com
Vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief!! Zodra er datums gepland staan, dan ontvang je hier over bericht via de mail.


Make and take middagen bij mij thuis

Gezellige, informele en ontspannend meer te weten komen over Stampin’Up!
Tijdens deze meeting laat ik jullie proeven van allerlei materialen door tijdens een make and take uit te proberen en te ervaren , ik vertel jullie iets over Stampin’Up!, laat leuke technieken zien en nog veel meer. Op deze manier wil ik jullie inspireren dat stempelen een leuke combinatie geeft met kaarten maken en andere projecten.

Ik kan maximaal 4 personen kwijt bij mij thuis.
Prijzen zie bij agenda planning!Workshops @ my home

Tijdens een workshop  bij mij thuis krijg je instructie hoe je leuke kaarten of projecten kunt maken. Zeker erg leuk voor mensen die niet zo creatief zijn of mensen die een leuke hobby zoeken.
Ook leer ik je leuke tips en trucs maar ook tips en trucs van jullie zijn van harte welkom.
Maar hoofdzakelijk is de gezelligheid onder elkaar tijdens een workshop met een lekker kopje thee/koffie met iets lekkers erbij, erg belangrijk.
Ik kan maximaal 4 personen kwijt bij mij thuis.

Ik kan maximaal 4 personen kwijt bij mij thuis.
Prijzen zie bij agenda planning!Creatieve dozen clubje:

Om de week komen we gezellig 3 uurtjes bij elkaar in de ochtend/middag. Iedereen die creatief is met papier is van harte welkom. Jullie nemen je eigen materialen mee waar je die ochtend mee wilt werken. Verder zorgen we samen voor een gezellige creatieve ochtend. Ik zal dan zorgen voor de koffie/thee en iets lekkers erbij. Ik vraag hier een kleine bijdrage voor.
Gewoon even weg uit de sleur thuis, lekker bijkletsen tijdens het freubelen, lachen, inspiratie delen en nog veel meer!!!

Ik kan maximaal 4 personen kwijt bij mij thuis.
Prijzen zie bij agenda planning!Een middag met een verrassing:

Tijdens deze middag krijgt iedereen een leuk materialen kitje van mij waar je vrijblijvend zelf mee aan de gang kan op je eigen manier. Het is de bedoeling om tijdens deze middag elkaar inspiratie te geven, tips en trucs te delen. Verder liggen er op tafel materialen die jullie vrijblijvend mogen gebruiken.
Het materialen kitje zal steeds anders zijn. Wat je van de materialen over hebt mag je lekker mee nemen. Dat is helemaal voor jou!

Ik kan maximaal 4 personen kwijt bij mij thuis of op locatie.
Prijzen zie bij agenda planning!Informatief:

Uiteraard sta ik open voor allerlei vragen die ik zo goed mogelijk probeer te beantwoorden. Het kan zeker mogelijk zijn dat ik niet overal een antwoord op heb, maar ik zal dan mijn best doen om het antwoord te achter halen voor je.
Je kan altijd mij hier voor bellen, mailen of langskomen.Bestellen:

Wanneer je bekend bent met Stampin’Up! en je wilt een bestelling plaatsen,  hou dan de groepsbestel datum hier op mijn weblog in de gaten. Voor deze datum wil ik jouw bestelling en het geld in huis hebben. Dat kan via de mail of langs komen.

Wanneer je mee doet aan deze groepsbestelling en je besteld voor minimaal  50 euro dan hoeft je geen verzendkosten te betalen. Je kunt jouw bestelling dan bij mij thuis op halen.
Wil je jouw bestelling direct naar jouw huis laten verzenden, dan zitten er verzendkosten aan van 4.95 euro


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen