Workshops@ my home
Make and take:

Stel je bent op zoek naar een leuke hobby of je maakt wel al kaarten maar wil er meer van weten of leren, dan kunnen we in overleg een workshop plannen die om de week zal plaats vinden. Ik kan groepje van 4 dames kwijt in mijn knutsel kamertje. Dus neem gezellig iemand mee en we maken een gezellige ochtend/middag van. We maken dan 2 kaarten/projecten. Soms 2 eenvoudige, soms 1 eenvoudige en een wat moeilijke. 

De workshop duurt 3 uurtjes en de kosten zijn 3.50 per persoon. Ik zal zorgen voor thee/koffie en om de week neemt iemand wat lekkers mee.
De dagen dat ik kan zijn donderdagochtend, maandagochtend en maandagmiddag. Wil je liever in de avond dat is dit in overleg mogelijk maar dan wel voor minimaal 3 personen.Tuttenclub:

Ben je zelf al hele tijd creatief met papier maar wil je graag je ervaring met elkaar delen en gezellige leuke creatieve mensen ontmoeten, dan lijk het mij heel leuk om dit met maximaal 4 personen te doen (incl mijzelf)
Je neemt dan zelf al je spullen mee waar je die ochtend of middag aan wilt werken en laten we leren van elkaar.

Deze "tuttenclub" kost 2.50 per persoon en duurt 2 uurtjes. Ik zal zorgen voor thee/koffie en om de week neemt iemand wat lekkers mee.
De dagen dat ik kan zijn donderdagochtend, maandagochtend en maandagmiddag. Wil je liever in de avond dat is dit in overleg mogelijk maar dan wel voor minimaal 3 personen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je een berichtje achter laat!! Ik zal hem zo spoedig mogelijk lezen en eventueel beantwoorden.