Wie ben ik

Hallo en welkom op mijn weblog!!

Ik zal mij even in het kort voorstellen. Mijn naam is Danielle, geboren in Schiedam en woonachtig Hellevoetsluis samen met mijn zwarte vriendinnenpoesje Maupie en mijn lieve vriend.
Ik heb een lieve zoon, lieve schoondochter en een lieve kleinzoon Liam.

Ik kan mij herinneren dat ik jaren geleden toen ik nog in Schiedam woonde ook kaarten maakte. Maarja dan komt er een gezin en i.s.m. werken is het een drukke boel. In die tijd kwam ook schrappen een beetje IN in Nederland. Ik was totaal verliefd maarja wat wist je toen? Niks....nu ook niet hoor hahahaha. Daarna kwam ook digitaal scrappen en ik werd daar behoorlijk handig in en zeg ik het zelf. Maar weet je.....dan verwaterd het weer. Nu denk ik soms weleens van Hee.....dat had ik vroeger ook. Waarom heb ik dat toen weg gedaan?? Maarja....helaas.Op het digitaal scrappen na moet ik zeggen hoor.

Na een lange tijd heb ik het weer opgepakt door dat ik in 2012 een relatie kreeg met mijn vriend en zijn moeder was in het bezit van een stansmachine Cuttlebug.
Ik raakte helemaal in zwijmel en schafte een Big Shot aan. Sinds die tijd ben ik weer begonnen. Jemig....wat een verschil met vroeger!!! Maar de tijd gaat door en ik merk dat ik mijn lat ook steeds hoger leg en dingen zelf ga uit proberen.

In de komende tijd wil ik hier leuke kaarten plaatsen, projectjes, tutorials, filmpjes en zelfs workshops gaan geven maar daar over binnenkort meer.

Ohjaa....wil je nou op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en wil je op de hoogte gehouden worden wanneer er datums bekend zijn voor workshops, geef dan even je e-mailadres op aan de rechterkant van mijn weblog en dan komt het helemaal goed!!!
En weet je.......waarom zou je soms niet even een berichtje achter laten onder een berichtje van mij?
Ik zou dat zo leuk vinden. Misschien kunnen we elkaar's weblog linken. Geef dit dan op door je gegevens achter te laten via het contact formulier. Ook deze vind je rechts op mijn weblog.

Bedankt dat je er was en de moeite heeft genomen om mij aan jou te laten voorstellen.
Snuffel nu lekker rond hier en kom gauw weer eens terug!!!1 opmerking:

Wat leuk dat je een berichtje achter laat!! Ik zal hem zo spoedig mogelijk lezen en eventueel beantwoorden.