Stampin' Up!

Wie zijn Stampin" Up! precies

In 1988 hadden twee zussen een droom om creativiteit te delen met andere en zo ook andere mensen te ontmoeten. Stampin' Up! was hun vervulling. Zo konden ze heel veel menen ontmoeten, plezier hebben en zeker creativiteit te dele met elkaar. Ondertussen zijn er duizenden demonstranten over de hele wereld die deze droom ook beleven. Met behulp van Stampin' Up! producten maken zijn de mooiste kaarten, scrapbooking, ambachtelijke projecten, home decor en nog veel meer.
De artikelen waren eerst alleen nog maar in Frankrijk, Duitsland en Groot Brittanniƫ te verkrijgen, maar inmiddels ook verkrijgbaar in Canada, Puerto Rico, Australie, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk , Japan en sinds oktober 2012 ook in Nederland!

Het bedrijf blijft maar groeien en wordt groter en groter. Ze verkopen niet alleen hoogwaardige stempels, maar ook mooie design papier, markers, embos en snijmallen, inkt, ponsen en nog veel meer!! Dat is nog niet alles!! Alle producten zijn kwa kleur op elkaar afgestemd. We hoeven ons niet meer rot te zoeken om de juiste kleur markers, inktpads en papier bij elkaar te zoeken.

Deze producten zijn NIET verkrijgbaar in de winkels. Ze zijn te bestellen via een demonstratrice zoals IK tijdens een workshop of via netwerk. 
Het leukste is om een workshop te plannen bij mij. Dan zal ik je kennis laten maken met onze producten, ermee laten werken en.....ik zal het water uit je mond laten lopen (zoals het ook bij mij gebeurd is). Ik zal zorgen dat je na de workshop zal roepen: IK WIL DIT, IK WIL DAT..... 
Wij, demonstratrices, leren je de kunst van het stempelen en delen elkaars enthousiasme voor scrapbooking, leuke projecten, home decor, kaarten en nog veel meer!!

Wil je graag een workshop thuis geven en genieten van een leuk gastvrouw geschenk en korting? Mail mij dan creaties-stempelen@hotmail.com

Woon je in Spijkenisse en omgeving dan kan je ook een workshop volgen bij mij thuis overdag's. Hierover meer info bij workshops.

De komende tijd zal ik zorgen dat er leuke creaties en tips op mijn blog komen te staan. Kom je gerust nog een keer terug om te kijken of wordt jij ook 1 van mijn volgers???

Veel plezier op mijn weblog!!!

                Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen